Gundega Kleina

Kristapa Morberga stipendiju (2 560 eiro) Gundega Gulbe(bij.Kleina) ieguvusi 2009./2010.gadā, studējot LLU bakalaura programmā un pievēršoties veterinārmedicīnai.

Studiju programma: Latvijas Lauksaimniecības Universitāte, Veterinārmedicīnas fakultāte.

Hobiji: Gospel koris, došanās pārgājienos, ceļojumi ar velosipēdu.

Sevi raksturo: Aizrautīga un pastāvīga. Patīk lietas darīt, sākot ar interesantāko, tāpēc dažkārt rodas grūtības prioritāšu izvēlē – neko negribas atmest, bet visam laika nepietiek. Šobrīd lielākā loma dzīvē ir ģimenei – vīram un mazajām meitiņām, tam līdztekus top disertācija veterinārmedicīnā.

Moto: Debesis sirdī man.

Kristapa Morberga stipendiāte Gundega Gulbe(bij.Kleina) par sevi stāsta:

Es izvēlējos studēt veterinārmedicīnu, jo zināju, cik aizraujošs ir mediķa darbs, bet vēl vairāk - dzīvnieku pasaule. LLU Atvērto durvju dienās braucu uz noskatīto fakultāti, un pārliecinājos par to, ka studiju process būs dinamisks, interesants, bagāts ar praksi, un to visu sekojošo 6 pamatstudiju gadu laikā arī piedzīvoju. Universitātes vide man kļuva mīļa, ieinteresēja pētnieciskais darbs, tāpēc turpināju studijas doktorantūrā, paralēli strādājot gan par veterinārārsti mīļdzīvnieku klīnikās, gan arī mikrobiologa amatā zinātniskajā institūtā.

Stipendija bija liela atbildēta lūgšana Dievam, kas ļāva turpināt studijas un pētniecisko darbību, kas nebūtu iespējams bez finansiāla atbalsta. Milzīgs paldies cilvēkiem, kas manas studijas atbalstīja!