Dina Afanasjeva

Stipendiju "Ceļamaize 2009" (2 560 eiro) ieguvusi 2009./2010.ak. gadā, studējot LU Ekonomikas un vadības fakultātes pirmajā kursā.
Dina Afanasjeva ir Rīgas Rīnūžu vidusskolas absolvente, par stipendiju „Ceļamaize 2009” uzzinājusi no vairākiem avotiem: avīzēm, interneta, televīzijas, kā arī ļoti detalizētu informāciju saņēmusi skolā.

„Iespēja iegūt stipendiju „Ceļamaize” mani ļoti ieinteresēja, jo atbildu visiem trim galvenajiem konkursa kritērijiem: labi mācījos, biju sabiedriski aktīva un mūsu ģimene atradās grūtā materiālajā stāvoklī. Viens no galvenajiem faktoriem, kas mudināja mani ņemt aktīvu dalību, bija tas, ka zināju: gribu mācīties tikai LU un nekur citur! Tieši tāpēc stipendija bija mana iespēja, izdarīju visu, lai to saņemtu un piepildītu savu sapni!” stāsta Dina.

„Ļoti augstu vērtēju visu mecenātu darbību! Tas, ko viņi dara, ir patiešām pateicības, cieņas un apbrīnas vērts! Stipendijas „Ceļamaize” mecenāti vienkārši kļūst par mūsu sargeņģeļiem pirmajā studiju gadā. Domāju, ka katrs stipendiāts darīs visu iespējamo savās studijās, jo šī patiešām ir liela iespēja, kura mums ir dota!” spriež stipendiāte.

2013. gadā Dina aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "Starpkultūru kompetences veidošana starptautiskajos uzņēmumos".