Linda Sirmā

Stipendiju "Ceļamaize 2009" (1 280 eiro) ieguvusi 2009./2010.ak. gadā, studējot LU Humanitāro zinātņu fakultātes pirmajā kursā.
Gulbenes vidusskolas absolvente Linda Sirmā par stipendiju „Ceļamaize” uzzinājusi no klases audzinātājas, kas arī palīdzējusi aizpildīt on-line anketu LU Fonda mājas lapā.

Linda domā, ka stipendiju ieguvusi, pateicoties gribasspēkam un centībai mācībās: „Stipendija - tā man ir ne tikai kā motivācija mācībās būt labākajai, bet tā ir arī materiālais atbalsts, kas mūsdienu nestabilajā ekonomiskajā situācijā ir ļoti svarīgs. Esmu priecīga, ka ieguvu šo stipendiju, jo tā man dod arī iespēju aktīvi darboties.”

„Stipendija „Ceļamaize” ir iespēja, kas tiek dota tikai dažiem, tādēļ tā ir ļoti īpaša. Ikvienam studentam ir jābūt lepnam, ka viņu atbalsta LU Fonda mecenāti. No viņiem var ņemt arī piemēru, kā darboties ne tikai savā labā un interesēs, bet arī palīdzēt citiem. Šajos grūtajos apstākļos saskatīt labos darbus, dāsnumu var ļoti labi, tāpēc LU Fonda mecenātus nepamanīt ir grūti,” spriež Linda.

2013. gadā Linda aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "Angļu valodas mācību grāmatu komplektu "Skolotāja grāmatas" potenciāls".