Svetlana Berdjugina

Studē: LU, Humanitāro Zinātņu fakultāte.
Hobiji: Fotografēšana.
Raksturo: Aktīva – gan piedalos pasākumu organizēšanā, gan ņemu dalību. Labprāt komunicēju ar dažāda rakstura cilvēkiem - tas palīdz sevi attīstīt dažādās jomās. Esmu perfekcioniste - šai īpašībai ir savi trūkumi, taču lielākā priekšrocība: cenšos paveikt visu, cik labi vien tas iespējams.
Moto: Nekad nepadodies, izdarīt vislabāko, kas iespējams!

Svetlana Berdjugina ir Rīgas Krievu vidusskolas absolvente, kas studē LU angļu filoloģiju. Par sevi stāsta:

„Iestāšanās universitātē angļu filoloģijas programmā man bija liels izaicinājums. Tagad atskatoties, varu teikt, ka grūtības ir vieglāk pārvaramas, ja tas, ko dari, sagādā gandarījumu. Priecē, ka esmu atradusi darbības sfēru, kas interesē un rada iespēju attīstīties kā personībai. Var teikt, ka esmu atradusi savu sapņu profesiju, kurā apvienojas dažādas sfēras – matemātika, socioloģija, psiholoģija, politika un daudzas citas, jo valoda ir mūsu dzīves neatņemama sastāvdaļa.

Esmu ļoti pateicīga LU Fondam, ka novērtētas manas pūles un sasniegumi. Man ir liels gods saņemt Kristapa Morberga stipendiju. Tas nes līdzi milzīgu atbildību. Turpmākā esmu iecerējusi gudri izmantot šo izdevību un priekšrocību, lai attīstītu savas spējas un talantus mūsu universitātes un valsts labā. Tāpat vēlētos pateikties visiem tiem, kas veic šo lielo darbu, lai dāvātu tik milzīgu finansiālo atbalstu studentiem, sniedzot priekšrocību pārstāvēt Kristapa Morberga vārdu un iespēju attīstīt sevi, savus talantus un spējas, tādējādi svētot kā savu, tā arī daudzu citu cilvēku dzīves.”