Aleksejs Ketovs

Studē: LU, Juridiskā fakultāte.
Hobiji: Svešvalodu praktiskā pielietošana, ceļošana.
Raksturo: Dzīvespriecīgs, neatlaidīgs.

Jūrmalas pilsētas Kauguru vidusskolas absolvents Aleksejs Ketovs par sevi stāsta:

„Nolēmu pieteikties Latvijas Zvērinātu notāru padomes stipendijai, jo vēlos aktīvi līdzdarboties tiesību pētīšanā un, balstoties uz pētījuma gaitā iegūtiem rezultātiem, piedāvāt savu redzējumu uz dažām aktuālām tiesību problēmām.

Stipendija ir lielisks atbalsts īstenot savu akadēmisko ieceri, jo dod iespēju vairāk laika pievērst tieši pētniecībai. Kaut arī iecerētais projekts atbilst paša interesēm, ceru sniegt arī savu ieguldījumu Latvijas notāru darba attīstībā ar kopīga projekta realizācijas starpniecību.

Stipendijas iegūšana lielā mērā bija pārsteigums, jo kaut arī līdz tam brīdim biju aktīvi darbojies akadēmiskajā vidē, tostarp sekmīgi pārstāvējis LU starptautiskajā tiesu izspēlē, redzot citu pretendentu panākumus biju novērtējis savas izredzes stipendijas iegūšanai kā pietiekami zemas. Domāju, ka esmu spējis ieinteresēt komisijas locekļus ar projekta potenciālu un spēju to realizēt.

Nobeigumā gribētu izteikt savu pateicību Latvijas Zvērinātu notāru padomei par piešķirto stipendiju, komisijas locekļiem par atbalstīšanu, kā arī citiem pretendentiem, kas mani rosina uz jauniem darbiem.”

2011. gadā Aleksejs aizstāvējis maģistra darbu par tēmu "Informācijas apmaiņas jēdziens Eiropas Savienības konkurences tiesībās".