Inga Misiņa

Studē: LU Ekonomikas un vadības fakultāte, Ekonomika.
Hobiji: Ceļošana, daba un viss, kas ar to saistīts, grāmatas, jauni atklājumi un iepazīšanās, pavasaris – lai atkal vērotu pasaules atplaukšanu gan cilvēkos, gan arī apkārt tiem.
Raksturo: Miermīlīga, bet neļaušu darīt pāri vājākajiem. Uzskatu, ka ir tik daudz lietu, kas šajā pasaulē ir jāmaina – mums nav laika rast arvien jaunas un jaunas problēmas.
Moto: Tu spīdēsi, ja gribēsi.

Inga Misiņa nāk no Viļakas, kur absolvējusi Viļakas Valsts ģimnāziju. Par savu ceļu uz LU un stipendiju stāsta:

„Par stipendiju „Ceļamaize 2010” uzzināju, pateicoties klases audzinātājai Ilzei Strapcānei. Kad iepazinos ar informāciju, kura bija publicēta arī masu medijos, sapratu: tā varētu būt vienreizēja iespēja pierādīt savas spējas gan citiem, gan sev. Kāpēc gan nē?
Godīgi sakot, uz šīs stipendijas iegūšanu balstījās visa mana turpmākā dzīve.
Diena, kad uzzināju, ka esmu šo stipendiju ieguvusi, bija laimīgākā manā mūžā! Jutos vienkārši gandarīta un savas emocijas izrādīju arī visiem citiem, kuri bija jutuši līdzi un atbalstījuši, ticējuši un neļāvuši nolaist rokas. Stipendija ir sniegusi drošības sajūtu, jo varu veltīt visu savu laiku mācībām. Varu doties uz augšu pa karjeras kāpnēm ar pašpārliecinātību. Protams, tā ir arī atbildība, zinu, ka tagad mans uzdevums ir attaisnot uz mani liktās cerības. Domāju, ka to varu!

Cienu mecenātus par viņu sniegto atbalstu, jo izglītība man nozīmē daudz, ļoti daudz - tā ir vērtību saraksta pašā augšgalā. Tā ir izaugsme. Tas ir prieks par arvien jauniem panākumiem. Tagad man ir necerēti laba izdevība šos sapņus piepildīt. Šie cilvēki ir paraugs visiem, lai veidotu labāku sabiedrību. Ceru, ka nākotnē arī pati palīdzēšu jauniešiem, kuri ir spējīgi mācībās un sabiedriskajā dzīvē. Nē, neceru - zinu.”