Kristaps Zvejnieks

Studē: LU Ekonomikas un vadības fakultāte, Starptautiskās ekonomiskās attiecības.
Hobiji: Apgūt svešvalodas un piedalīties debatēs, izlasīt kādu labu grāmatu, spēlēt klavieres, klausīties alternatīvo un klasisko mūziku, pavadīt laiku ar sev tuvajiem cilvēkiem.
Raksturo: centīgs, mērķtiecīgs, atbildīgs, komunikabls un izpalīdzīgs.
Moto: Nekad negriezties atpakaļ, ja nolemts iet uz priekšu!

Kristaps Zvejnieks ir Cēsu Valsts ģimnāzijas absolvents, kurš jau ģimnāzijā bija sapratis, kur studēs tālāk. Viņaprāt, starptautisko ekonomisko attiecību otrā līmeņa profesionālā bakalaura studiju programmā apvieno visas interesējošās jomas – svešvalodas, politiku, ekonomiku. Par ceļu uz stipendiju stāsta:

„Par „Ceļamaize un M.M.V.Petkevičs piemiņas stipendiju” uzzināju no LU mājas lapas. Fonda mecenāti ar savu atbalstu rada iespēju iegūt kvalitatīvu, pilnvērtīgu augstāko izglītību centīgiem, talantīgiem jauniešiem ar nepietiekamu materiālo nodrošinājumu. Šis atbalsts ir ļoti svarīgs mūsdienu nestabilajā ekonomiskajā situācijā. Arī man šī stipendija dod iespēju īstenot savu lielāko vēlmi par augstākās izglītības iegūšanu, studējot LU pilna laika studijās. Stipendija ļauj pilnībā veltīt sevi mācību procesam, jo ar tās sniegto finansiālo atbalstu var atļauties paralēli studijām nestrādāt algotu darbu.

Vēlos mācīties, dzīvot un karjeru veidot Latvijā. Šī stipendija dod iespēju studēt pilna laika klātienē LU un palīdz piepildīt vēlmi iegūt labu izglītību, kas ir veiksmīgas, darbīgas dzīves pamatā.

Esmu ļoti pateicīgs un pagodināts par doto iespēju saņemt stipendiju „Ceļamaize un M.M.V.Petkevičs piemiņas stipendija”. Uzskatu, ka centība, neatlaidība un mērķtiecīgums, darbs, ko ieguldīju mācību procesā vidusskolā, piedalīšanās mācību priekšmetu olimpiādēs, konkursos un sabiedriskā aktivitāte ir ļāvusi man kļūt par vienu no stipendijas ieguvējiem.”