Madara Jakobsone

Studē: LU Sociālo Zinātņu fakultāte, Komunikācijas zinātne
Hobiji: Spēlēju volejbolu gan vasarā, gan ziemā un apmeklēju aerobikas nodarbības.
Raksturo: Patīk organizēt dažādus pasākumus un aktīvi iesaistīties sabiedriskajā dzīvē.
Moto: Viss, kas notiek, notiek uz labu!

Madara Jakobsone absolvējusi Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāziju. Par savu ceļu uz LU un stipendiju stāsta:

„Par LU Fonda stipendiju "Ceļamaize" uzzināju no skolotājiem vidusskolā, pēc tam pati meklēju informāciju internetā. Sākumā šķita, ka neesmu piemērota kandidāte, bet, klausoties citu stipendiātu stāstos un uzzinot vairāk, nolēmu pieteikties.

Jūtos ļoti pagodināta un pateicīga par šo vienreizējo iespēju. Tas ir neatsverams atbalsts, lai iegūtu augstāko izglītību, kas, manuprāt, mūsdienās ir ļoti svarīga veiksmīgas karjeras veidošanā.

Stipendijas iegūšana palīdzējusi apzināties, ka patiešām spēju sasniegt daudz vairāk nekā sākumā varētu šķist. Manuprāt, atbildīgums, centīgums, kā arī uzņēmība ir palīdzējusi iegūt stipendiju „Ceļamaize”. Ievērojami un godājami ir tie cilvēki, kuri izvēlējušies savus līdzekļus ziedot šāda mērķa vārdā, tāpēc centīšos attaisnot viņu cerības, mācoties cik labi vien iespējams.

Studēt LU izvēlējos tāpēc, ka studiju programma komunikācijas zinātnē mani apmierināja - esmu pārliecināta, ka spēšu piepildīt sen lolotos sapņus un mērķus, kā arī LU ir augstskola ar ilgos gados krātu pieredzi, tā ir stabila un droša. Pasniedzēji, kā pirmajās dienās jau novērots, ir ļoti zinoši un pretimnākoši.”

2014. gadā Madara aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "Britu padomes pārstāvniecības Latvijā un Lielbritānijas tēli ziņu portāla Diena.lv publikācijās un studentu auditorijā laika posmā no 2012. gada jūlija līdz 2013. gada augustam".