Zelda Tropa

Studē: LU Sociālo Zinātņu fakultāte, Komunikācijas zinātne.
Hobiji: Peldēt, braukt ar riteni, lasīt interesantas grāmatas, tikties ar labākajiem draugiem un dzert tēju, vasarā man patīk arī ogot un iet pārgājienos ar teltīm.
Raksturo: Ļoti kautrīga, bet uzņēmīga, esmu pacietīga, atbildīga, uzticama un uzticīga, mazliet arī naiva, jo ticu brīnumiem.
Moto: Darbs dara darītāju!

Zelda Tropa ir absolvējusi Babītes vidusskolu. Par piedzīvoto pirmajā nedēļā LU stāsta:

„Tieši nedēļu atpakaļ LU Sociālo Zinātņu fakultāti apmeklēju pirmo reizi jau kā pirmā kursa studente. 4.septembrī devos uz pasākumu „Pirmsaristotelis”, ko organizēja SZF studentu pašpārvalde, lai pirmā kursa studenti rastu iespaidus par universitāti, kā arī lai sagatavotu LU pasākumam „Aristotelis”, kas norisinājās dienu vēlāk un vienkopus pulcināja visus LU pirmo kursu studentus no visām fakultātēm. „Pirmsaristotelī” iepazinos ar jaunajiem studiju biedriem, ar aktīvajiem pašpārvaldes studentiem, kā arī ar fakultātes vadību. Pasākumu ar uzrunu atklāja SZF dekāns Juris Rozenvalds, bet vēlāk tika dota iespēja iepazīt jaunos studiju biedrus aktīvos un radošos pasākumos, darbojoties grupās.

Pasākuma „Aristotelis 2010” pirmajā daļā Domu laukumā studentus uzrunāja LU rektors Mārcis Auziņš, aizdedzinot galveno lāpu, pēc kā arī mēs, jaunie studenti, aizdedzām savas. M.Auziņš jaunajiem studentiem vēlēja: „Kļūstiet par tiem, kas jūs esat!” Tieši šis vēlējums atmiņā iespiedās visspilgtāk. Studentus personiski bija ieradies sveikt arī Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un izglītības ministre Tatjana Koķe.

Īpaši patika tradicionālais lāpu gājiens cauri Vecrīgai, jo pūlī radās īpaša vienotības sajūta, ko pēdējo reizi biju izjutusi tikai dziesmu un deju svētkos.

Pirmdien apmeklēju pirmās lekcijas jau iepazītajā vidē un sastapu vēl neiepazītos pasniedzējus. Pirmajai mācību nedēļai beidzoties, sapratu, ka studijas mazliet atšķiras no mācībām skolā, bet tas nebūt nenozīmē, ka tas ir slikti: nokļūstot jaunā vidē, uzzinu kaut ko jaunu par sevi un arī gūstu atziņas. Ceru, ka universitāte būs tā vieta, kur arī turpmāk jutīšos labi, kur iepazīšu citus, vēl nepazīstamus studiju biedrus, gūšu jaunas zināšanas. Tieši LU Fondam saku PALDIES! Pateicoties šai organizācijai, es un citi jaunieši, kuri arī nāk no trūcīgām ģimenēm, var turpināt gūt zināšanas un jaunus iespaidus, uzzināt ko jaunu par sevi. Es to ļoti augstu vērtēju. Paldies, ka arī man devāt iespēju piepildīt savu sapni.”

2013. gadā Zelda aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "Bērnu preču zīmolu komunikācijas vērtējums māmiņu auditorijā".