Klinta Raupa

Studē: LU, Sociālo zinātņu fakultāte, Komunikācijas zinātnes.
Hobiji: Fotografēšana, dziedāšana, grāmatas, kultūras pasākumu apmeklēšana, pasākumu vadīšana.
Raksturo: Mērķtiecīga, apņēmīga, komunikabla, draudzīga, ar alkām pēc jaunām zināšanām un ar vēlmi sevi pilnveidot.
Moto: Visu, ko vēlies, tu vari sasniegt un sasniegsi, ja pieliksi pūles un daļu no sirds.
Klinta Raupa ir absolvējusi Mālpils vidusskolu, ieguvusi stipendiju „Ceļamaize 2011” un uzsākusi studijas LU. Par sevi stāsta:

„Pieteicos stipendijai, jo ļoti vēlējos studēt, bet materiālo apstākļu dēļ nebija tādas iespējas. Par šādu iespēju saņemt stipendiju uzzināju vidusskolā no skolotājas un tūlīt pat tai pieteicos. Cerības iekļūt stipendiātu sarakstā nebija lielas, jo zināju, ka neesmu vienīgā, kas ir pieteikusies. It īpaši tagad ir tik daudz jauniešu, kam ir nepieciešama materiālā palīdzība, lai uzsāktu studijas.
Kad uzzināju, ka esmu to jauniešu vidū, kuriem ir piešķirta stipendija, biju ļoti saviļņota, jo tagad zināju, ka droši varu mācīties tieši tur, kur gribu - LU SZF. Studēt šeit izvēlējos, jo, manuprāt, LU var iegūt vislabāko un kvalitatīvāko izglītību, kā arī SZF ir tieši tāda programma, kas mani interesē.
Studējot šeit nedēļu, esmu ļoti labi iejutusies. Pasniedzēji ir ļoti jauki un ar viņiem ir viegli sastrādāties, kas ir svarīgākais, studējot augstskolā. Mācību vide ir ļoti patīkama, studiju biedri ir atvērti un draudzīgi. 

Esmu neizsakāmi pateicīga LU Fondam un mecenātiem par viņu sniegto atbalstu un palīdzību, jo tā ir devusi iespēju ne tikai man, bet arī citiem studiju biedriem pietuvoties pāris soļus tuvāk sava sapņa piepildīšanai.”

2014. gadā Klinta aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "Mūzikas un mākslas festivāla "Bildes" zīmola atpazīstamība jauniešu vidū un komunikācijas aktivitāšu vērtējums".