Anna Katrīna Markule

Studē: RSU Rehabilitācijas fakultāte, fizioterapeits.

Hobiji: Futbols, patīk vadīt transportlīdzekļus, lasīt.

Raksturo: Sabiedriska, aktīva, patīk radoši darboties, ļoti mīl dzīvniekus. Ja būs iespējams, nodibinās dzīvnieku patversmi, jo nespēj noskatīties, ka apkārt klīst dzīvnieciņi bez savām mājām.

Moto: Esi atbildīgs par tiem, ko esi pieradinājis..

Jelgavas novada pašvaldības stipendiāte Anna Katrīna Markule par sevi stāsta:

"Studēju Rīgas Stradiņa universitātē Rehabilitācijas fakultātē, būšu fizioterapeits. Esmu sabiedriski aktīva- jau no 3.klases esmu spēlējusi futbolu, esmu bijusi U-17 un U-19 Latvijas futbola izlases spēlētāja, pabeidzu Jelgavas mūzikas vidusskolu, vijoļspēles klasi, piedalījos dažādos valsts mēroga konkursos, skolā aktīvi iesaistījos sabiedriskajā dzīvē.

Par šo profesiju esmu domājusi jau sen, sākumā gribēju pabeigt masiera kursus un ar to nodarboties, bet tas bija iespējams tikai no 18 gadiem. Esmu visus vidusskolā pavadītos gadus cītīgi mācījusies un piedalījusies olimpiādēs, lai iestātos šajā fakultātē.

Par Jelgavas novada stipendiju uzzināju jau maija beigās un ļoti cītīgi gaidīju, lai varētu pārliecināties par saviem spēkiem. Pēc manām domām, stipendija man tika piešķirta par manām spējām, jo ļoti rūpīgi gatavojos gan eksāmeniem, gan skolas absolvēšanai, tāpēc gan vidējā atzīme, gan rezultāti valsts pārbaudes darbos bija labi. Gribu pateikt lielu paldies gan LU fondam, gan īpaši Jelgavas novada pašvaldībai par iespēju, šī stipendija man ir nozīmīga, centīšos attaisnot uzticību"