Sergejs Mihailovs

Studē: RTU, Būvniecības fakultāte, transportbūves studiju programma.
Hobiji: Fitness un veselīgs dzīvesveids, zīmēšana.
Raksturo: Atvērts, izpalīdzīgs, optimistiski domājošs jaunietis, virzīts uz rezultātu.
Moto: “The only place where success comes before work is in the dictionary." (Donald Kendall).

Kristapa Morberga stipendiāts Sergejs Mihailovs par sevi stāsta:

"Pēc Cēsu 2. vidusskolas absolvēšanas man priekšā bija svarīga izvēle, kur doties paplašināt savas zināšanas. Tagad, kā 3. kursa students, es apzinos, ka RTU bija pareiza izvēle un ne mirkli neesmu to nožēlojis.Transportbūves programmu es izvēlējos tāpēc, ka gribēju, lai mani darba rezultāti būtu taustāmi, kad braucot pa nesen uzbūvētu tiltu, saprast, ka tu arī esi pielicis savu roku pie šīs būves.

Šobrīd mana dzīve ir ļoti strauja un visu savu brīvo laiku es cenšos aizpildīt. Ja neatrodos universitātē vai darbā, tad liela varbūtība, ka esmu trenažieru zālē, jo pēc manām domām cilvēkam ir jāattīsta ne tikai prāta spējas, bet arī ķermenis. Iestājos arī bridža klubā, kur otrdienu vakaros spēlējam šo aizraujošo spēli.

Par to, ka esmu izvirzīts kā pretendents Kristapa Morberga stipendijai es uzzināju no dekanātā, biju ļoti pārsteigts, ka tiku pamanīts un vēl vairāk izbrīnīts, kad šī stipendija man tika piešķirta. Šī stipendija priekš manis ir milzīgs finansiāls atbalsts, kas palīdzēs sasniegt manus nospraustos mērķus. Tas ir liels gods saņemt šo stipendiju, un es gribētu pateikties visiem, kuri man ir palīdzējuši un atbalstījuši šajā ceļā."