Arvis Puriņš

Studē: Rīgas Tehniskajā universitātes Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātē studiju programmā “Datorsistēmas”.
Hobiji: Florbols, basketbols, lasīt grāmatas un pavadīt laiku ar draugiem.
Raksturo: Nosvērts, atbildīgs, draudzīgs, aktīvs un izpalīdzīgs.
Moto: Katrs ir pats savas laimes kalējs.

Arvis Puriņš ir Vircavas vidusskolas absolvents un ieguvis Jelgavas novada pašvaldības stipendiju. Par sevi stāsta:

„Jau skolā vislabāk man patika eksaktie priekšmeti un datorzinātne, tādēļ nolēmu pēc vidusskolas turpināt mācības Rīgas Tehniskajā universitātē un kļūt par programmētāju. Manuprāt, programmētājs mūsdienās ir ļoti vajadzīga profesija, jo katru dienu cilvēki sastopas ar IT un ar tām saistītiem jautājumiem.

Vienmēr cenšos izmēģināt ko jaunu, tādēļ skolas gados esmu dejojis tautas dejas, spēlējis florbolu un citas sporta spēles, piedalījies dažādās olimpiādēs un konkursos, palīdzējis veidot pasākumus ar jauniešu biedrību „Cheese”, vienmēr cenšos piedalīties arī visos pagasta un novada veidotajos pasākumos.

Jelgavas novada stipendija man ir motivācija un atbalsts augstskolā. Tagad man vairs nevajadzēs uztraukties par dzīvošanu, varēšu vairāk laika veltīt mācībām. Esmu ļoti pateicīgs par piešķirto stipendiju, domāju, ka stipendija man tika piešķirta, jo esmu mērķtiecīgs un drošs par savu profesijas izvēli. Paldies!”