Laima Salcēviča

Studē: Rīgas Stradiņa universitātē Medicīnas fakultātes 1. kursā.
Hobiji: Tautas dejas, fotografēšana, dažādu kultūras pasākumu apmeklēšana, dziedāšana korī, ceļošana.
Raksturo: Radoša, pacietīga ar ļoti stipru raksturu.
Moto: Amor omnia vincit – mīlestība visu uzvar! Mīliet to, ko dariet un viss iecerētais izdosies!

Laima Salceviča ir absolvējusi Āgenskalna Valsts ģimnāziju, ieguvusi stipendiju „Salaspils novada stipendija 2013./2014.ak. gadam” un uzsākusi studijas RSU.

Par sevi stāsta:

„Pieteikties stipendijai mani pamudināja draudzene un ģimene. Sākumā neticēju, ka es varētu izturēt lielo konkursu un iegūt stipendiju, taču, kad saņēmu ziņu, ka man piešķirta stipendija, biju ļoti patīkami pārsteigta un, protams, priecīga. Iespēja saņemt stipendiju man bija kā iedrošinājums, ka manis izvēlētās medicīnas studijas, tiek novērtētas arī no apkārtējiem cilvēkiem. Tas viennozīmīgi ir stimuls attaisnot pašvaldības izteikto uzticību manām spējām un turpināt pilnveidot sevi, lai apgūtu tik seno un pašaizliedzīgo ārsta profesiju.

Šobrīd jau esmu sapratusi, ka medicīnas studijas nav vieglas un ir vajadzīga liela pacietība un apņēmība, lai sekmīgi izpildītu visus studiju darbus, taču es neesmu pieradusi padoties, tāpēc domāju, ka kopā ar Salaspils novada pašvaldības un LU Fonda atbalstu, es spēšu pilnveidoties un papildināt savas zināšanas, lai kļūtu par labu speciālistu un varētu palīdzēt cilvēkiem.”