Kristīne Antonova

Studē: LU Sociālo zinātņu fakultāte, studiju programma „Komunikācijas zinātne”.
Hobiji: Lasīšana, kino, kordziedāšana, iedvesmas brīžos - rakstīšana.
Raksturo: Esmu mērķtiecīga, apņēmīga, radoša un ideju pilna, vienmēr gatava iesaistīties dažādās aktivitātes un pati tās veidot.
Moto: „Evolūcija ir ļoti radoša. Tāpēc pasaulē ir žirafes.” (K.Vonnegūts).

Kristīne Antonova ir absolvējusi Balvu Valsts ģimnāziju, ieguvusi stipendiju „Ceļamaize 2013” un uzsākusi studijas LU. Par sevi stāsta:

„Vidusskolā izlēmu, ka žurnālistika varētu būt mans lauciņš. Balvu jauniešu biedrībā „Kalmārs” darbojos kā reportiere un atspoguļoju visus notikumus. Papētījusi Latvijā piedāvātās studiju programmas, izlēmu, ka man vispiemērotākā varētu būt tieši LU Sociālo zinātņu fakultātes komunikācijas zinātņu programma, kur viens no moduļiem ir tieši žurnālistika.

Tā kā es vienmēr cenšos visu noskaidrot pēc iespējas labāk, cītīgi izpētīju LU mājas lapu, uzzināju par stipendiju „Ceļamaize” un „M.M.V. Petkevičs piemiņas stipendiju” un nolēmu pieteikties, jo studēšanai bija nepieciešams papildu finansiāls atbalsts.

Piešķirtā stipendija sniedz iespēju veltīt visu savu laiku mācībām un sabiedriskajām aktivitātēm, neuztraucoties par dzīvošanas izmaksām Rīgā. Tā ir mana izdevība ņemt no LU visas iespējas, ko tā dod, lai vēlāk varētu pilnvērtīgi izmantot savas iegūtās zināšanas un pieredzi. Domāju, ka stipendija ļaus sasniegt savu mērķi – kļūt par žurnālisti. Savukārt studiju laiks palīdzēs atrast īsto un vienīgu ceļu, kā to īstenot.”