Antra Bērziņa

Studē: LU Ķīmijas fakultāte, ķīmijas bakalaura studiju programma.
Hobiji: Sacensību un pasākumu fotografēšana, mūzika, kino.
Raksturo: Zinātkāra, mērķtiecīga, neatlaidīga, sabiedriska, atvērta jaunām idejām un iespējām.
Moto: Always do your best!

Antra Bērziņa 2013./2014.ak. gadā ieguvusi uzņēmuma „Valpro” stipendiju. Par sevi stāsta:

"Lai gan vidusskolas laikā nedaudz šaubījos par studiju virziena izvēli, tagad varu pārliecināti teikt: "Jā, ķīmija ir mana sirdslieta!" Jau uzsākot studijas LU Ķīmijas fakultātē, sapratu, ka darbs laboratorijā ir tas, kas mani spēj patiesi aizraut.

Kad uzzināju par iespēju veikt pētījumu kādā uzņēmumā jau kā 2.kursa studentei, nolēmu, ka to nekādā gadījumā nedrīkst laist garām. Pētniecības laikā man būs iespēja iemācīties strādāt ar speciālu aparatūru, kas nepieciešama analīžu veikšanai, līdz ar to gūšu vērtīgu pieredzi, kas noteikti noderēs arī tālākā nākotnē.

Esmu tiešām pateicīga "Valpro" par iespēju sevi pierādīt, veicot pētījumu analītiskajā ķīmijā. Ticu, ka viss izdosies, un ceru, ka ar šo veikumu mūsu sadarbība nebeigsies. Piešķirtā stipendija ir motivācija, kas liek izjust vēl lielāku atbildību un ticību saviem spēkiem. Protams, arī šis finansiālais atbalsts ir nozīmīgs, turklāt tas ļaus jebkurā nepieciešamības gadījumā doties uz Valmieru."

2015. gadā Antra aizstāvējusi bakalaura darbu par tēmu "Ražošanas uzņēmuma iekštelpu gaisa piesārņojuma analīze" un turpina studijas maģistrantūrā.