Dinija Jemeļjanova

Studē: LU Sociālo zinātņu fakultāte, studiju programma "Komunikācijas zinātne".
Hobiji: Grāmatu, laikrakstu un žurnālu lasīšana, kulinārijas brīnumu un desertu gatavošana, īstāstu sacerēšana, kino un teātra mākslas baudīšana, Latvijas apceļošana.
Raksturo: Balansēju starp zinātkāri un ziņkārību, dažkārt perfekcioniste, paškritiska, pasaules vērotāja un analizētāja, sapņotāja.
Moto: Neviens darbs nav nogurdinošāks par garlaicību, tāpēc ka enerģija rodas ceļā uz mērķi!


Dinija Jemeļjanova ir absolvējusi Ilūkstes 1. vidusskolu, ieguvusi stipendiju „Ceļamaize” (ar Tēvijas fonda atbalstu) 2 200 eiro apmērā un uzsākusi studijas LU. Par sevi stāsta:

„Manas dzīves radošās gaitas sākās ar iemīlēšanos literatūrā. Jau pusaudžu gados sāku apjaust teksta radīšanas mākslas burvību, un vidusskolas laikā aizvien noteiktāk sapratu: rakstīt ir mans aicinājums. Tā kā mani vienmēr ir interesējis arī viss sociāli un politiski aktuālais gan manā novadā, gan Latvijā, gan ārvalstīs, sāku apjaust, ka žurnālistika ir mana nozare. 

Iesaistījos skolas pašpārvaldē, atjaunoju skolas avīzes veidošanu, "Ēnu dienās" viesojos "Dienas žurnālu" redakcijā. Šā gada pavasarī piedalījos LU Sociālo zinātņu fakultātes rīkotajā radošajā konkursā žurnālistikā un atvērto durvju pasākumos. Un te nu es esmu - 1.kursa komunikācijas zinātnes studente!

Esmu ļoti priecīga par man piešķirto iespēju saņemt "Ceļamaizes" stipendiju. Centīšos piepildīt savus sapņus! Paldies LU Fonda darbiniekiem un mecenātiem!”