Ivars Pričins

Studē: LU Fizikas un matemātikas fakultāte, programma “Matemātiķis - statistiķis”
Hobiji: Karatē, riteņbraukšana, basketbols, sports, aktuālie notikumi pasaulē
Sevi raksturo: Ļoti izpalīdzīgs, vienmēr palīdzu citiem savu iespēju robežās. Godīgs un pieklājīgs. Nopietna attieksme darbā un mācībās, brīvajā laikā – dzīvespriecīgs un pozitīvs.
Moto: „Cīnies līdz galam, sāpes ir laicīgas, triumfs - mūžīgs.” (Rojs Džonss juniors)

"Izvēlējos studēt matemātiku, jo vidusskolā tā padevās visveiksmīgāk un tika gūti augsti panākumi olimpiādēs. Ļoti patīk risināt matemātiskus uzdevumus un mīklas, attīstot loģisko domāšanu. Matemātika ir mums visapkārt, tā ir viena no svarīgākajām ikdienas sastāvdaļām, tāpēc devos to iepazīt sīkāk un kļūt par profesionāli matemātikā – statistikā. Pašreiz otro gadu studēju matemātiku – statistiku “fizmatos”, kas ir ļoti smagi, bet ļoti interesanti. Bieži sastopos ar grūtībām, kuras tiek veiksmīgi pārvarētas. Tieši tāda ir fizmatu ikdienas dzīve – pārvarēt grūtības un izdzīvot.

Vienmēr esmu uzskatījis, ka ir ļoti svarīgi gūt panākumus gan mācībās, gan sportā, tāpēc paralēli mācībām un studijām jau trīspadsmito gadu nodarbojos ar karatē, gūstot panākumus gan Latvijas, gan starptautiska līmeņa sacensībās. 4-5 gadu laikā esmu veiksmīgi attīstījies arī kā karatē tiesnesis, un tieku regulāri aicināts tiesāt turnīrus Baltijā un pamazām arī Eiropā. Šogad tika nokārtots eksāmens uz Ziemeļeiropas “Nordic” tiesneša kvalifikāciju.

Brīvajā laikā spēlēju basketbolu, futbolu, volejbolu, galda tenisu u.c. Pievērsos arī riteņbraukšanai. Sapņoju nākamajos gados doties velobraucienā apkārt Latvijai, kā arī tālākā nākotnē – arī apkārt Eiropai.

Patīk organizēt pasākumus vai palīdzēt citiem to organizācijā. Aktīvi iesaistos brīvprātīgo darbā Latvijas Basketbola Savienības pasākumos u.c. Skolas laikā 4 gadus vadīju un organizēju Izglītojamo padomes darbu.

Esmu ļoti pateicīgs par to, ka jau otro gadu mani atbalsta LU Fonds. Tas ir ļoti nozīmīgi, tas ir liels gods, un ar lielu atbildības sajūtu centīšos realizēt visus savus mērķus studijās un sportā. LU Fonda atbalsts palīdzēs veiksmīgi turpināt savas gaitas dzīvē. Turpināšu cīnīties līdz galam, lai viss iepriekš paveiktais nebūtu bijis veltīgs."