Toms Deimonds Barvidis

Studē: LU Humanitāro zinātņu fakultāte, bakalaura studiju programma “Moderno valodu un biznesa studijas”.
Hobiji: rakstīšana, tautas dejas, mūzika, “worldbuilding”.
Raksturo: optimists, sabiedrisks, zinātkārs, radošs, ar spēcīgu atbildības sajūtu, bet mazliet arī sapņotājs.
Moto: nav

"Tāpat kā daudziem citiem jauniešiem, pēc vidusskolas absolvēšanas arī man bija grūti izlemt, kur studēt tālāk. Pie savas tagadējās studiju programmas nonācu tās vispusīguma un piedāvātās dažādības dēļ – studēt valodas vienmēr man ir bijusi sirdslieta, un iespēja bagātināt to ar zināšanām par ekonomiku, uzņēmējdarbību un citām tēmām bija tāda, no kuras es nevarēju atteikties.
Modernu valodu un biznesa studiju programma man ir sniegusi (un turpina sniegt) neatsveramu ieguldījumu ne tikai manā akadēmiskajā izaugsmē, bet, vēl jo vairāk, mana redzesloka paplašināšanā. Studiju ikdienu papildinu ar aktīvu piedalīšanos savas fakultātes Studentu pašpārvaldē, kurā darbojos jau trešo gadu. Reizēm, kad visa šķiet par daudz, tieši SP pārstāvji ir tie, kas man atgādina, kāpēc turpināt virzīties uz priekšu.

Brīvajā laikā rakstu gan dzeju, gan dažāda garuma prozas darbus, gan reizēm arī mūziku. Literatūra un mūzika ir neatņemamas manas dzīve sastāvdaļas.
Saņemt Kristapa Morberga stipendiju, protams, ir milzīgs pagodinājums, bet vēl jo vairāk tas kalpo par motivāciju neapstāties un turpināt dzīties pēc saviem sapņiem. Ja komisija noticēja manām spējām un ambīcijām, nekas cits neatliek kā pierādīt – viņiem bija taisnība!"