Anželika Guļa

Studē: LU Ķīmijas fakultātes ķīmijas maģistra programmā
Hobiji: Sports, īpaši lakross un hokejs, parfimērija, psiholoģija, filozofija, dzīvnieki
Moto: Nav 100 % pareiza lēmuma, vienmēr būs 50:50, bet kaut ko izvēloties var darīt visu, lai nekad nav jānožēlo.

"Par studēšanu ķīmijas fakultātē iedomājos gluži nejauši, 12.klase jau tuvojās uz beigām un bija pēdējai laiks izdomāt, ko tad es vēlos no dzīves. Tajā laikā nepazinu nevienu ķīmiķi un nezināju, ko no šādām studijām vajadzētu sagaidīt, bet man tik ļoti patika iepazīt pasauli no iekšpuses, ka izlēmu, ka tieši ķīmija ir mana nākotne.

Un to tā paša brīža neesmu nožēlojusi savu izvēli. Ķīmijas fakultāte man sniegusi iespēju skatīties uz pasauli savādāk, kaut kā caur atomiem un molekulām, un tā pat ir vieglāk. Tagad ir grūti iedomāties dzīvi bez visām šīm zināšanām un vienmēr smaidīgajiem pasniedzējiem.

Lielu daļu manas dzīves tagad aizņem lakross. Tas ir sporta veids, kas prasa lielu izturību, prasmi un veiklību, bet sniedz vēl daudz vairāk. Man ir iespēja spēlēt fantastiskā komandā Lady Lacrosse ar sirsnīgām, atsaucīgām, tiešām burvīgām meitenēm. Katrs treniņš ir gan fiziski smags, gan morāli iedvesmojošs. 
Vēlējos izteikt pateicību Olainfarm uzņēmumam par šādu iespēju saņemt stipendiju, tas sniedz man papildus stimulu iet tikai uz priekšu, attīstīt sevi un nekad nepadoties."