Edgars Pavārs

Studē: Ventspils Augstskolā Ekonomikas un pārvaldības fakultātē studiju programmā “Biznesa vadība”
Hobiji: Makšķerēšana, florbols, peldēšana.
Raksturo: centīgums, labsirdība, nepadošanās.
Moto: Sūram darbam saldi augļi!

„Pabeidzot Saldus novada pašvaldības Druvas vidusskolu, tālāk ejamais ceļš man bija uz Ventspili. Ventspils Augstskolā pašlaik studēju Ekonomikas un pārvaldības fakultātē studiju programmā “Biznesa vadība”.

Jau vidusskolas laikos diezgan bieži aizdomājos par to, kurā studiju programmā man būtu jāstudē un kur es sevi varētu redzēt pēc pāris gadiem. Jau no pamatskolas laikiem man patika ekonomikas priekšmets kā tāds un vienmēr ir bijusi interese par un ap to. Tā iemesla dēļ 11. klasē brīvprātīgi pieteicos ekonomikas olimpiādei, kur arī ieguvu atzinību. Saprotot, ka šī joma man patīk un bija jau kaut kāda izpratne, secināju, ka tas ir mans aicinājums mācīties to padziļinātāk.

Par sevi varu teikt to, ka nevaru pārāk ilgi nosēdēt vienā vietā. Man patīk aktīvs dzīves rimts un izmēģināt visu ko, lai tikai saprastu – ir tas domāts man vai nav. Tāpēc gan vidusskolā, gan arī vēl joprojām turpinu iesaistīties dažādos pulciņos. Spēlēju florbolu, patīk dziedāt, kā arī iesaistīties dažāda veida projektos, kur var iegūt ne tikai teorētisku, bet arī praktisku pieredzi. Un mans nesen pabeigtais projekts, kurā iesaistījos, ir “Demola Latvia”. Šis bija lielisks projekts, kur varēja iepazīties gan ar labiem cilvēkiem, gan sajust sevi reālā darba vidē, kā arī iegūt godalgoto trešo vietu.

Mans dzīves moto ir “sūram darbam saldi augļi”, jo tas man dzīvē ir pierādījies vairākkārt. Stipendija ir viens no tiem pierādījumiem, ka ir vērts censties mācīties gan sevis, gan rezultātu labad. Šis apbalvojums liek justies īpašam, jo kāds ir tevi novērtējis un tic taviem spēkiem. Šāda veida uzticēšanās motivē vēl vairāk strādāt, attīstīties un mācīties!"