Estere Pumpura

Studē: LU Teoloģijas fakultāte, Teoloģija un reliģiju zinātne Bakalaura.
Hobiji: Teātris, Māksla, Mode, Kino, Sports, Cilvēku stāsti. 
Raksturo: Augsta atbildības sajūta, uzticamība, precizitāte, radošums, mērķtiecība un laba sirds kā Šrekam! 
Moto: Es varu būt un Es varu nebūt, es izvēlos būt!

"Šobrīd studēju Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultātes 2. bakalaura kursā. Savu nākotni turpināšu saistīt ar kalpošanu Dievam un cilvēkiem visapkārt. Mana līdzšinējā pieredze draudzē ir bijusi ārkārtīgi piepildīta un vērtīga, organizējot gan kultūras, gan izglītojošus pasākumus ar mērķi iepazīt vienam otru un padarīt dzīvi krāsaināku. Atnācu studēt, jo apnika klausīties neskaitāmas interpretācijas par teoloģiskiem jautājumiem, sajutu sevī alkas pēc akadēmiskām zināšanām un lietu salikšanu pa plauktiņiem.

Paralēli studijām Teoloģijas fakultātē decembrī pabeidzu profesionālas pilnveides izglītības programmu Kultūras akadēmijā- režijā un aktieru meistarība skatuves mākslas kolektīvu vadītājiem. Šī nodarbošanās ir kā misija gadu garumā, kas no hobija pašai spēlēt teātri izauga par iespēju būt režisorei un runāt par tēmām , kuras ir nodarbinājušas cilvēku prātus jau gadsimtiem. 
Jūtos ārkārtīgi pagodināta saņemt Žaņa Lapuķa piemiņas stipendiju. Tas ir nozīmīgs materiāls atbalsts, lai turpinātu iesākto , lai sevi pilnveidotu un sasniegtu vēl nesasniegto. Ir ļoti iepriecinoši, ka mans ieguldītais laiks un centieni tiek pamanīti un šāda veidā stiprināti.

Paldies mecenātam, Latvijas Universitātes Fondam, stipendijas komisijas pārstāvjiem un maniem vissatriecošākajiem pasniedzējiem! Paldies par piešķirto stipendiju!"