Elīna Červinska

Studē Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē Komunikācijas zinātnes 3.kursā.

Kādas īpašības un sasniegumi, Tavuprāt, ļāva Tev iegūt LU fonda stipendiju?

LU fonda stipendiju man ļāva iegūt personīgie sasniegumi sportā. Jau kopš 8 gadu vecuma basketbols ir bijusi mana sirdslieta un esmu pateicīga, ka tieši man ir sniegta iespēja attīstīt sevi gan profesionālajā sportā, gan izgītībā, neuztraucoties par to, ka papildus būtu vēl jāmeklē sev studenta grafikam piemērots darbs.  Esmu mērķtiecīga un vienmēr cenšos sasniegt savas ieceres.

Kāda ir Tava misija?

Mana misija ir nekad nepadoties un savas eksistences laikā padarīt pasauli kaut par kripatņu labāku. Ja veikalā redzu, ka pārdevējs ir noskumis, es vienmēr ar visplašāko smaidu novēlu viņam jauku dienu. Es vēlos būt cilvēks, kas citiem like justies labāk.

Ko Tu ieteiktu studentiem, kas šaubās, vai pieteikties LU fonda stipendijai šogad?

Ieteiktu noteikti noticēt sev un aizpildīt pieteikumu, jo stipendija ir ļoti noderīgs atbalsts studentam, kas ļau veltīt visu savu enerģiju mācībām un pašattīstībai, neuztraucoties par finansēm.

Kādu grāmatu (-as) Tu ieteiktu izlasīt citiem stipendiātiem?

Ieteiktu izlasīt M.Mitčelas brīnišķīgo grāmatu ”Vējiem līdzi”, kā arī A.S. de Eksiperī grāmatu “Mazais Princis”, kas it kā ir grāmata bērniem, taču no pieauguša cilvēka skata punkta tā ļoti daudz stāsta par dzīvi un pasauli mums apkārt.

Kādu filmu (-as) Tu ieteiktu noskatīties citiem stipendiātiem?

Ieteiktu apskatīties filmu “Cowspiracy” un “What the Health”, kurā no zinātniska skata punkta izklāstīts kā mēs ar savu uzturu spējam izvairīties no 95% slimību.

Kāds ir Tavs dzīves moto?

Mans dzīves moto ir “Vizualizācija realizējās”. Man pašai iz dzīves bijuši vairāki piemēri, kad manas domas, kuras dažkārt pat bijušas absurdas, piepildās. Es ticu, ka tas, par ko mēs domājam, ko pierakstām un ko apgalvojam skaļi piepildās, ja mēs tam patiesi noticam.