Pēteris Rēķis

Studē Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātē International Business (with specialization on export management) maģistrantūras 2. kursā.

Kādas īpašības un sasniegumi, Tavuprāt, ļāva Tev iegūt LU fonda stipendiju?

Augsta atbildības sajūta un disciplīna ir īpašības, kas palīdzējušas sasniegt rezultātus gan mācībās, gan sportā. Starp pēdējiem sasniegumiem jāmin bronzas medaļas izcīzīšana 2017. aada Pasaules Universiādē Taipei.

Kāda ir Tava misija?

Personīgi: Veiksmīgi apvienot profesionālo sportu, studijas Latvijss Universitātē un veicināt savu personīgo izaugsmi. Vispārīgi: Popularizēt Latvijas Universitātes vārdu un veicināt tēla atpazīstamību ar sniegumiem Latvijas Universitātes basketbola komandas sastāvā.

Ko Tu ieteiktu studentiem, kas šaubās, vai pieteikties LU fonda stipendijai šogad?

Tiem, kuri vēl nav pieteikušies LU fonda stipendijai, iesaku nešaubīties un pieteikties! Ja kādu, Jums zināmu iesmeslu dēļ, stipendiju neiegūsiet, lai tas kalpo par stimulu vairāk censties nākamsemestr un iegūt stipendiju nākamajam semestrim.

Kādu grāmatu (-as) Tu ieteiktu izlasīt citiem stipendiātiem?

"Dzīvnieku ferma" Džordža Orvela 1945. gada romāns.

Kādu filmu (-as) Tu ieteiktu noskatīties citiem stipendiātiem?

Pašam esot sportistam studentam, filma “That Sugar film” lika aizdomāties par saviem ēšanas ieradumiem. (Filmā tiek stāstīts pētījums par cukura nodarīto kaitējumu uz cilvēka organismu, ja uzņemtais cukura daudzums pārsniedz ieteicamo dienas normu.)

Kāds ir Tavs dzīves moto?

“I’ve done my best to give you nothing less than perfectness”.