Pagājušajā nedēļā uzņēmuma „Arčers” birojā un ražotnēs viesojās trīs jauni, talantīgi, gudri un centīgi jaunieši jeb Latvijas Universitātes stipendijas „Ceļamaize” ieguvēji – Kristīne Antonova, Vladislavs Tarasenkovs un Kristaps Sedols.

Apmeklējuma laikā studenti tikās ar uzņēmuma valdes locekli Kasparu Garkani un personāla daļas vadītāju Inesi Misiņu, kuri jauniešiem sniedza nelielu ieskatu SIA „Arčers”  ikdienas darba gaitās un norisēs birojā. Trijotne apciemojuma laikā dalījās iespaidos par mācībām, nākotnes plāniem un iecerēm, saviem vaļaspriekiem, kā arī par studentu sadzīvi ārpus mācībām. Stikloto konstrukciju departamenta Ražošanas nodaļas vadītāja Tomasa Loiko pavadībā jaunieši apmeklēja SIA „Arčers” ražotnes un piedalījās stikloto konstrukciju ražošanas procesā.

SIA „Arčers” ir viens no LU Fonda sudraba mecenātiem un uzņēmuma sadarbība ar fondu ilgst aptuveni sešus gadus. Latvijas Universitātes Fonda sociālā stipendija "Ceļamaize" ir paredzēta 12.klašu skolēniem, topošajiem LU 1.kursa pamata studiju programmu studentiem, kuriem ir nepietiekams materiālais nodrošinājums studijām, taču kuri ir spējīgi, centīgi mācībās un aktīvi sabiedriskajā dzīvē.

Šā gada SIA „Arčers” izraudzītie stipendiāti ir LU Sociālo zinātņu fakultātes, studiju programmas „Komunikācijas zinātne” studente Kristīne Antonova, LU Datorikas fakultātes, studiju programma “Datorzinātnes” studenti Kristaps Sedols un Vladislavs Tarasenkovs.

Kristīne iepriekš absolvējusi Balvu Valsts ģimnāziju un viņas vaļasprieki ir lasīšana, kino, kordziedāšana, iedvesmas brīžos – rakstīšana, savukārt Kristaps iepriekš mācījies Priekules vidusskolā un aizraujas ar moderno tehnoloģiju izzināšanu, skriešanu, ģitārspēli, kā arī literatūras, mūzikas un kino baudīšanu. Vladislavs vidējo izglītību ieguvis Rīgas 13.vidusskolā un brīvajos brīžos viņam patīk lasīt grāmatas, pavadīt laiku kopā ar draugiem, uzspēlēt volejbolu, kā arī interesē velosports.

Uzņēmums „Arčers” jauniešiem novēl izturību un nezūdošu darba sparu arī turpmāk! 

Dalīties

Saistītais saturs

“Ceļamaizes” stipendiāti pavada dienu sportiskā garā
18.02.2019.

“Ceļamaizes” stipendiāti pavada dienu sportiskā garā