Ziedo Latvijas Universitātei arī, lietojot Mobilly! Foto: Toms Grīnbergs, LU Komunikācijas un inovāciju departaments.

Ziedojums šodien ir ieguldījums rītdienā. Latvijas Universitātes (LU) fonds arvien paplašina iespējas veicināt un sekmēt augstākās izglītības attīstību. Jau tagad LU fonda sadarbības partnera “Mobilly” lietotnē jebkurš tās lietotājs var sniegt ieguldījumu Latvijas Universitātes attīstībā, ziedojot kādam aktuālajam projektam.

Latvijā populārākā mobilo sīkmaksājumu lietotne "Mobilly" piedāvā jaunu ziedošanas platformu, kur ziedojumu var veikt lietotnes sadaļā "Citi", kā arī ar QR koda maksājumu. Uzņēmums informē, ka lietotni izmanto vairāk nekā 200 000 lietotāju.

LU fonda izpilddirektore, valdes locekle Laila Kundziņa aicina atbalstīt augstāko izglītību: “LU fonds aktīvi seko līdzi informācijas tehnoloģiju attīstībai. Viena no LU fonda prioritātēm ir sniegt iespēju tā mecenātiem vēl ērtāk un ātrāk atbalstīt LU pētnieciskās vajadzības un šodienas čaklākos studentus. Pēdējo vairāk nekā 25 gadu laikā ir jau atbalstīti nepilni 2 000 stipendiāti. Ikviens ziedojums ir nozīmīgs, un LU fonds pateicas par jebkuru ieguldījumu izaugsmes veicināšanā.

Katrs no mums var atbalstīt Latvijas Universitāti. LU absolventi, LU saimei piederīgie un sadarbības partneri aicināti sniegt ieguldījumu izcilākajiem studentiem un zinātniekiem, pētniecības un mācību vides modernizēšanā, kā arī infrastruktūras uzlabošanai.

Patlaban aktuālais projekts ir “LU Gadsimta stipendija”. Tā ir dibināta par godu Latvijas Universitātes 100. gadskārtai, cildinot LU gaišākos prātus. Stipendijas saņems visu zinātņu jomu talantīgākie LU pamatstudiju studenti.

Atbalstīt Latvijas Universitāti var arī, ziedojot kādai jau esošajai aktuālajai kampaņai LU fonda ziedošanas platformā www.ziedot.lu.lv vai radot jaunu iniciatīvu. LU fondā tiek regulāri atjaunots Latvijas Universitātē īstenoto projektu ideju portfelis, kas gaida mecenātu atbalstu.


Par Latvijas Universitātes fondu

Jau kopš 2004. gada Latvijas Universitātes fonds nodrošina iespēju mecenātiem un sadarbības partneriem atbalstīt gan LU, gan citas vadošās Latvijas augstskolas, tā investējot Latvijas nākotnē. LU fonda prioritātes ir atbalstīt izcilākos studentus un pētniekus, veicināt modernas mācību vides izveidi, kā arī universitātes ēku būvi un rekonstrukciju.

Dalīties