Pieteikšanās 1.kursa bakalauru studiju stipendijām ir spēkā jau nedēļu, un nu saņemts jau pirmais visu pieprasīto dokumentu aizpildītais pieteikums no Juridiskās fakultātes, Tiesību zinātnes studentes uz stipendijām “Ceļamaize” un M. M. V. Petkevičs.

Atgādinām, ka no 2. augusta līdz 5. septembra plkst. 23:59 ir iespējams pieteikties bakalaura studiju 1. kursa stipendijām 2021./2022. akad. gadā. Kopā ir pieejamas 7 dažādas stipendiju kopas.

Šī akadēmiskā gada Latvijas Universitātes (LU) fonda 1. kursa pārvaldītās stipendijas ir “Ceļamaize”, Latgales “Ceļamaize”, M. M. V. Petkevičs piemiņas stipendija, Kundziņu ģimenes stipendija un Jelgavas, Valkas, Salaspils novada stipendijas.

Stipendijai vari pieteikties, ja esi centīgsaktīvs sabiedriskajā dzīvē un mācībās spējīgs, kā arī, ja vidējā svērtā atzīme ir lielāka par 7,5 ballēm.

PIETEIKTIES! Veiksmi visiem konkursā!

Biežāk uzdotie jautājumi.

______________

Par LU fondu 

Jau kopš 2004. gada Latvijas Universitātes fonds nodrošina iespēju mecenātiem un sadarbības partneriem atbalstīt gan LU, gan citas vadošās Latvijas augstskolas, tā investējot Latvijas nākotnē. LU fonda prioritātes ir atbalstīt izcilākos studentus un pētniekus, veicināt modernas mācību vides izveidi, kā arī universitātes ēku būvi un rekonstrukciju

Dalīties

Saistītais saturs

Pirms piesakies stipendijai, iepazīsties ar noteikumiem
20.08.2021.

Pirms piesakies stipendijai, iepazīsties ar noteikumiem

Atvērta pieteikšanās bakalaura studiju 1. kursa stipendijām
02.08.2021.

Atvērta pieteikšanās bakalaura studiju 1. kursa stipendijām