Decembrī Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubators veido mecenātu kampaņu, kuras laikā pateicas visiem saviem mecenātiem un atbalstītājiem. LMT Retail&Logistics šogad īpaši atbalstījis inkubatoru ar 10 000 EUR lielu ziedojumu.

Gada pēdējā mēnesī vēlamies paskatīties uz paveikto un sasniegto, un īpaši pieminēt mūsu atbalstītājus, kuri seko līdzi mūsu panākumiem un ir ilggadēji inkubatora mecenāti. “Mecenātu atbalsts inkubatoram ir īpaši svarīgs, daudzas aktivitātes notiek tieši pateicoties ziedojumiem. LMT Retail&Logistics lielais atbalsts dod mums pārliecību, ka darām universitātei un sabiedrībai kopumā nozīmīgu darbu,” tā par lielo atbalstu izsakās LU studentu Biznesa inkubatora vadītāja Māra Birzniece.

LMT Retail&Logistics valdes priekšsēdētājs Rinalds Kalniņš skaidro, kādēļ ir svarīgi atbalstīt inkubatoru un jaunos uzņēmējus: “Inkubatori ir kā laboratorijas - jo vairāk idejas un eksperimenti tiks radīti, jo lielāka varbūtība, ka radīsies jauns un spēcīgs uzņēmums. Sākot inkubatorā strādāt ar vienu ideju, mācību un darba procesā dažreiz jaunieši nonāk pie pavisam citas idejas. Arī piedzīvojot idejas neveiksmi, viņi ir pasargāti sekām, kas būtu reālā biznesā. Viss tomēr ir par un ap mācīšanos, tādēļ mēs arī atbalstām inkubatoru.” Uzņēmums inkubatoru atbalsta jau kopš 2016. gada.

Inkubatora ilggadējs mecenāts ir arī inbox.lv, kurš šogad inkubatoram ziedojis 2000 EUR.  Mūsu mecenātu lokā ir tādi uzņēmumi un privātpersonas kā: Džons Medveckis, Driehaus ģimene, Luminor Latvija, Accenture Baltics, Evita Lune, Aija Lāce, nodibinājums EVL, Orkla Foods Latvija, Andris Lācis, Filips Rajevskis, John Golde un daudzi citi.

Paldies visiem mūsu mecenātiem un atbalstītājiem, kuri veido Biznesa ideju fondu un atbalsta jauniešus savas idejas realizēšanā!

Mecenātu ieguldījumus LU Biznesa ideju fondā administrē Latvijas Universitātes fonds, kas ir respektabla filantropijas organizācija un rūpējas par izciliem, centīgiem studentiem, maģistrantiem, doktorantiem, pedagogiem, zinātniekiem, kā arī atbalsta izcilus izglītības, zinātnes, sporta un kultūras darbiniekus un projektus sadarbībā ar izglītību atbalstošiem mecenātiem un partneriem.

Dalīties

Saistītais saturs