No kreisās: LU Botāniskā dārza direktors Uldis Kondratovičs, LU Fonda izpilddirektore Laila Kundziņa, VENDEN izpilddirektors Aldis Škutāns.

2022. gadā Latvijas Universitātes (LU) fonds un LU Botāniskais dārzs cieši sadarbosies ar uzņēmumu VENDEN. VENDEN ir uzņēmies titulu kā informatīvais partneris LU Botāniskā dārza simtgades svinību ietvaros, lai palīdzētu vākt ziedojumus Botāniskā dārza liepu alejas ansambļa revitalizācijai. Atbalsts no informatīvā partnera ir graudā, ziedojumus administrē LU fonds.

Sadarbība ar VENDEN tika uzsākta Pasaules Ūdens dienā, 22.martā. LU Botāniskā dārza acāliju mājā tika parakstīti sadarbības līgumi, lai noslēgtu vienošanos par atbalstu LU Botāniskā dārzam.

Sadarbojoties ar VENDEN LU Botāniskā dārza apmeklētājiem tiks piedāvāti dažādi pārsteigumi – dāvaniņas, dabīgais minerālūdens VENDEN, jauni vides objekti, konkursi un citi pārsteigumi, par šiem jaunumiem tiks ziņos laika gaitā!

VENDEN izpilddirektors Aldis Škutāns par sadarbību ar LU Botānisko dārzu izsakās šādi: “Sadarbību ar LU Botānisko dārzu mēs vērtējam ļoti pozitīvi un ar prieku piekritām kļūt par projekta informatīvo partneri! VENDEN ir zaļi domājošs uzņēmums, kas rūpējas par dabu un labprāt iesaistās iniciatīvās, kas aicina iedzīvotājus iedomāties atbalstīt un palīdzēt mūsu dabai. Esam gandarīti un priecīgi, ka varam kaut nedaudz atbalstīt un palīdzēt saglabāt šo LU Botāniskā dārza kultūrvēsturisko mantojumu!”


Par LU Botānisko dārzu 

Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs dibināts 1922. gadā un tā 15 hektāros var iepazīt Latvijas un pasaules augus - vairāk nekā 6000 dažādības. Kolekcijā ir sugas no dažādām pasaules vietām, tajā skaitā pasaulē retas un apdraudētas sugas, reliktie augi, pārtikā lietojamie, kā arī dažādi citi, kas pārstāv Āfrikas, Amerikas, Āzijas, Austrālijas un Eiropas dažādu silto klimatisko reģionu floru. Tropu tauriņu mājā ir iespējams piedzīvot tropu eksotiku: izjust tauriņu spārnu vēdas, augu smaržu un džungļu klimatu. 

Par LU fondu 

Jau kopš 2004. gada Latvijas Universitātes fonds nodrošina iespēju mecenātiem un sadarbības partneriem atbalstīt gan LU, gan citas vadošās Latvijas augstskolas, tā investējot Latvijas nākotnē. LU fonda prioritātes ir atbalstīt izcilākos studentus un pētniekus, veicināt modernas mācību vides izveidi, kā arī universitātes ēku būvi un rekonstrukciju.   

Par VENDEN

Uzņēmums VENDEN dibināts 1997. gadā, tā pamatdarbības veids ir avota ūdens un dabīgā minerālūdens ražošana, ūdens lietošanas iekārtu noma, kafijas un saistīto produktu tirdzniecība, kā arī kafijas iekārtu noma. Tas jau divdesmit piecus gadus darbojas 18.9 litru ūdens biznesā un ir tirgus līderis šajā ūdens nozares segmentā. VENDEN ir ģimenes veidots Latvijas uzņēmums, tam nav ārvalstu investoru, tas nav kāda liela pasaules koncerna uzņēmums. 

Dalīties

Saistītais saturs

MĒNEŠA MECENĀTS: Studenšu korporācija “Daugaviete”
29.06.2022.

MĒNEŠA MECENĀTS: Studenšu korporācija “Daugaviete”

MĒNEŠA MECENĀTS: SIA “Armgate”
30.05.2022.

MĒNEŠA MECENĀTS: SIA “Armgate”

MĒNEŠA MECENĀTS: palīdzība Ukrainai
29.04.2022.

MĒNEŠA MECENĀTS: palīdzība Ukrainai

MĒNEŠA MECENĀTS: Ziemeļelbas mācītāju apvienība
28.02.2022.

MĒNEŠA MECENĀTS: Ziemeļelbas mācītāju apvienība

MĒNEŠA MECENĀTS: Zvērinātu advokātu birojs “Rodl & Partner”
31.01.2022.

MĒNEŠA MECENĀTS: Zvērinātu advokātu birojs “Rodl & Partner”

MĒNEŠA MECENĀTS: AS MADARA Cosmetics
27.12.2021.

MĒNEŠA MECENĀTS: AS MADARA Cosmetics

MĒNEŠA MECENĀTS: Gustava Zemgala piemiņas stipendijas mecenāti
26.10.2021.

MĒNEŠA MECENĀTS: Gustava Zemgala piemiņas stipendijas mecenāti