Indra Zandberga

Studē: LU Medicīnas Fakultātes maģistra studiju programmā „Farmācija”
Hobiji: Mūzika, aktīvā atpūta, ceļošana
Raksturo: Atbildības sajūta, cītība, mērķtiecība
Moto: Šodien ir tā rītdiena, par kuru mēs uztraucāmies vakar!

Interese par farmāciju radās vien vidusskolas gados, kad konkrēti bija jānonāk pie lēmuma-  ar ko turpmāk saistīt savu karjeru. Farmāciju pieņēmu kā izaicinājumu,jo, lai gan vidusskolā vieglāk padevās humanitārie priekšmeti, medicīna šķita saistošāka.

Šobrīd, studējot maģistrantūrā, es nebeidzu priecāties par izdarīto lēmumu, jo gandarījums ir milzīgs it sevišķi, jo šajā jomā strādājot, jūtos tai piederīga. Strādāt aptiekā sāku jau pēc 2. kursa, tas bija kā papildinājums studijām, gluži kā privātstundas, jo aptiekā paralēli ieguvu zināšanas, kuras neiegūtu studējot vien akadēmiskās izglītības studiju programmā- izjutu kā darbs apvienojumā ar studijām nevis samazina, bet gan paceļ vidējo svērto atzīmi semestri pēc semestra.

Darbs aptiekā ir lielisks sākums karjerai, lai apzinātos pie kā nonāk tā saucamais „galaprodukts” –zāles. Darbs ar cilvēkiem nav viegls, un pēc pašreizējās pieredzes, gribu teikt, ka darbs aptiekā ar pacientiem ir vēl  grūtāks, taču tas iemāca nozīmīgas prasmes- empātiju, pacietību, uzmanību. Un ir liels prieks, ka topošajiem darba devējiem ir interese un vēlme atbalstīt studentus, kas vēl as savu karjeru saistīt ar aptieku, kas neapšaumābi ir neatņemama veselības aprūpes sastāvdaļa. Gribu izteikt lielu paldies Mecenātam un LU Fondam par iespēju saņemt šo stipendiju, tas būs nozīmīgs atbalsts turpmākai izaugsmei!