Madara Siliņa

Studē: LU Juridiskās fakultātes bakalaura studiju programmā 
Hobiji: dziedāšana, futbols un regbijs sporta klubā “Imanta”
Raksturo: aktīva daudzās jomās, izaicinājumu meklētāja 
Moto: “Nekad nepadoties!”

"Jurisprudence man nebija nejauša izvēle un jau vidusskolas solā sēžot zināju, ka vēlos studēt tieši juristos. Vienmēr esmu izcēlusies ar to, ka man ir savs viedoklis par visu, bet, tai pat laikā, vēlos ar šo īpašību palīdzēt citiem. Lai gan esmu pirmā kursa studente, man ir nosprausts mērķis, ko vēlos sasniegt, un Latvijas Universitāte ir labākā vieta, kur iegūt šīs zināšanas un prasmes, lai šo mērķi sasniegtu.

Liela nozīme manā dzīvē ieņem arī sports, kas, manuprāt, ir liels ieguldījums manas personības veidošanā, kā arī rakstura stiprināšanā. Kopš sevi atceros esmu vienmēr mīlējusi spēlēt futbolu, kurā ir sasniegti labi rezultāti gan Latvijā, gan ārpus tās. Bet šobrīd vairāk esmu pievērsusies sieviešu regbijam, kas Latvijā, var šķist, nav diez ko populārs sporta veids, bet interesentu skaits pieaug katru gadu. Iespējam tieši no šī sporta veida esmu ieguvusi spēju nekad nepadoties.

Par stipendijas piešķiršanu saku paldies Vaira Vīķes Freibergas fondam, šīs stipendijas iegūšana ir liels atbalsts uzsākot studiju gaitas, motivējot iegūt labākus rezultātus gan studijās, gan sabiedriskajā dzīvē. Lielu paldies vēlos arī teikt cilvēkiem, ģimenei un draugiem, kas mani atbalsta un tic maniem spēkiem."