Martā Latvijas Universitātes (LU) Biznesa inkubatoram (BI) ziedoja LU Biznesa vadības un ekonomikas fakultātes students Sandis Maskaļonoks. Sandis ir bijis dalībnieks BI vasaras skolā un tagad izmanto iespēju, dodot atpakaļ savai Alma Mater. Ziedojumu – 1050 EUR - administrē LU fonds.

Sandis studē e-biznesa vadību jau trešo gadu, bet pirms augstskolas ar e-komerciju sāka nodarboties jau pamatskolas laikā. Šobrīd viņa hobijs ir pārvērties par nodibinātu uzņēmumu jau kopš 2020. gada.

Mecenāts par savu motivāciju ziedot stāsta: “Vēlējos ziedot, jo pats piedalījos vienā no BI 2 nedēļu programmām pirms studiju uzsākšanas, kas man palīdzēja iepazīt cilvēkus ar kuriem pavadīšu turpmākos studiju gadus un ievirzīt studiju vidē. Ejot garām BI telpām bieži vien apstājos, lai papētītu, kas tur notiek, kādi uzņēmumi tur tiek veidoti. Ikdienā redzu, ka aizvien vairāk mani draugi, vienaudži mēģina uzsākt savu biznesu, tomēr bieži vien viņiem trūkst zināšanu kādā no jomām vai trūkst finansējuma. Uzskatu, ka BI ir tā vieta, kur var palīdzēt atrisināt augstāk minētās grūtības, tādēļ nolēmu ziedot, jo saprotu, cik tas ir nozīmīgi. Veidojot spēcīgus jauniešus - mēs veidojam spēcīgu un pārtikušu Latviju.”

Paldies par atbalstu!


Latvijas Universitātes fonds jau kopš 2004. gada nodrošina iespēju mecenātiem un sadarbības partneriem investēt Latvijas nākotnē, atbalstot gan LU, gan citas vadošās Latvijas augstskolas. LU fonda prioritātes ir atbalstīt izcilākos studentus, pētniekus un viņu vadītos projektus un pētījumus, veicināt modernas mācību vides izveidi, kā arī nodrošināt universitātes ēku būvi un rekonstrukciju.

Dalīties

Saistītais saturs

MĒNEŠA MECENĀTS: We are dots
28.02.2024.

MĒNEŠA MECENĀTS: We are dots

JANVĀRA MĒNEŠA MECENĀTS: Jura Kalnavārna stipendija
05.02.2024.

JANVĀRA MĒNEŠA MECENĀTS: Jura Kalnavārna stipendija

DECEMBRA MĒNEŠA MECENĀTS: Kalvis Apsītis
02.01.2024.

DECEMBRA MĒNEŠA MECENĀTS: Kalvis Apsītis