Februārī Latvijas Universitātes (LU) fonds ir saņēmis ziedojumu 2 000 EUR apmērā no IT uzņēmuma We Are Dots. Uzņēmums savus līdzekļus ziedo LU Datorikas fakultātes (DF) dzimšanas dienas svinībām. Ziedojumu administrē LU fonds.

We Are Dots ir Latvijā dibināts un būvēts informācijas tehnoloģiju uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Tas ir viens no vadošajiem Microsoft tehnoloģiju partneriem, kā arī viedo risinājumu ieviesējs visā Baltijas reģionā. Uzņēmumam patīk tradicionālās nozares izaicinājumus risināt atšķirīgi, izmantojot visnovatoriskākos sasniegumus mašīnmācībā (mākslīgā intelekta) un mākoņdatošanas tehnoloģijās.

LU DF Studentu pašpārvaldes biedrs Rihards Kauliņš ir pateicīgs par mecenāta atbalstu: "Uzņēmuma We Are Dots finansiālais atbalsts ir nozīmīgs, lai "Datoriķdienu 2024" pasākuma ietvaros veiksmīgi atzīmētu gan Datorikas fakultātes dzimšanas dienu, gan arī fakultātes studentus. Lai attiecīgi atzīmētu šo svinīgo nedēļu, pasākuma ietvaros ir ieplānotas vairākas aktivitātes, tai skaitā svinīgā kūkas griešana un dāvanas pasniegšana fakultātei un tās studentiem. Esam ļoti pateicīgi par uzņēmuma We Are Dots atbalstu, jo tikai ciešā sadarbībā ar viņiem mēs spējam panākt, ka mūsu fakultātes svinības tiek kārtīgi atzīmētas".

Paldies par atbalstu!


Latvijas Universitātes fonds jau kopš 2004. gada nodrošina iespēju mecenātiem un sadarbības partneriem investēt Latvijas nākotnē, atbalstot gan LU, gan citas vadošās Latvijas augstskolas. LU fonda prioritātes ir atbalstīt izcilākos studentus, pētniekus un viņu vadītos projektus un pētījumus, veicināt modernas mācību vides izveidi, kā arī nodrošināt universitātes ēku būvi un rekonstrukciju.

Dalīties

Saistītais saturs

MARTA MĒNEŠA MECENĀTS: Sandis Maskaļonoks
03.04.2024.

MARTA MĒNEŠA MECENĀTS: Sandis Maskaļonoks

JANVĀRA MĒNEŠA MECENĀTS: Jura Kalnavārna stipendija
05.02.2024.

JANVĀRA MĒNEŠA MECENĀTS: Jura Kalnavārna stipendija

DECEMBRA MĒNEŠA MECENĀTS: Kalvis Apsītis
02.01.2024.

DECEMBRA MĒNEŠA MECENĀTS: Kalvis Apsītis

NOVEMBRA MĒNEŠA MECENĀTS: Gravity Team
06.12.2023.

NOVEMBRA MĒNEŠA MECENĀTS: Gravity Team