2021./2022. akad. gadā DELFI Latvijas Universitātes (LU) fonda stipendiātiem dāvina “DELFI plus” abonementus akadēmiskajam gadam. DELFI studentus ar stipendijām atbalsta jau 3. reizi, taču abonementus piešķir 2. reizi. Medijs piešķīra vairāk kā 140 abonementu.

DELFI ir vadošais ziņu medijs, kurā ir iespējams abonēt arī “DELFI plus” saturu, kas papildus ikdienas ziņām piedāvā padziļinātu ieskatu par notikumiem Latvijā un pasaulē. Lietotājiem ir iespējams redzēt un lasīt daudzveidīgu saturu par politiku, ekonomiku, kultūru, sportu, ir iespējams klausīties arī dažādas dzīvesstila intervijas un videolekcijas. Par “DELFI plus” abonementu atsauksmes sniedz vairāki LU fonda stipendiāti.

“Esmu pateicīga par iegūto "Delfi+" abonementu - saistoši ekspertu komentāri un padziļināti pārskati par aktuālākajām tēmām (uz kuriem tiek norādīti arī avoti) ļauj turēt roku uz notikumu pulsa. Satura patērēšanas problemātika ir kļuvusi aktuāla it īpaši pēdējos gados, kad arvien vairāk saskaramies ar paviršu ziņojumu apmaiņu, dezinformāciju un t.s. informācijas burbuļiem (echo-chamber). Nodrošināt konsekventu un drošu ziņu avotu ir svarīgāk kā jebkad,” saka Elizabete Grinblate, LU Humanitāro zinātņu fakultātes 2.kursa studente.

Savukārt LU Vēstures un filozofijas fakultātes 3. kursa studente Trīne Žagare stāsta: “Delfi+ abonements ļauj iepazīt gan tēmas līdz kurām ikdienā nesanāktu aizdomāties, gan padziļināti izprast aktuālos jautājumus. Mani, kā vēstures studenti,piesaista ar vēsturi saistītie raksti, kas gan informatīvi, gan analītiski apskata attiecīgo jautājumu, tai skaitā piesaista ar Latvijas Neatkarības kara problemātiku saistītie raksti. Pozitīvi vērtēju to, ka vienmēr tiek norādīti avoti, pētījumi, uz kā raksti balstīti, tas ļauj pārliecināties par ziņu patiesumu un turpināt interesēties par attiecīgo tēmu.”

Aleksejs Popovs, LU Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes students abonementu saņem jau otro gadu: “Jau otro gadu pēc kārtas Latvijas Universitātes fonds sniedz stipendiātiem iespēju izmēģināt DELFI Plus abonementu. Arī šogad es aktīvi lasīju kvalitatīvus un objektīvus rakstus, ko piedāvā DELFI komanda. Man kā topošajam ekonomistam ir noderīgi gan ziņu raksti par notiekošo pasaulē, gan analītiskie raksti un projekti kā, piemēram, “Latvija 2030”. Vēlos arī izcelt atjaunoto DELFI veidolu, kurš tagad ir mūsdienīgs un atbilstošs satura kvalitātes līmenim. Esmu pateicīgs par šo iespēju gan DELFI, gan LU fondam. Diemžēl neīstenojās mana iecere, ka šogad tiks piedāvāts arī jaunais DELFI Bizness abonements, tomēr ceru, ka tā īstenosies nākamgad!”

Paldies DELFI par atbalstu!

______________________

Par Latvijas Universitātes fondu 

Jau kopš 2004. gada Latvijas Universitātes fonds nodrošina iespēju mecenātiem un sadarbības partneriem atbalstīt gan LU, gan citas vadošās Latvijas augstskolas, tā investējot Latvijas nākotnē. LU fonda prioritātes ir atbalstīt izcilākos studentus un pētniekus, veicināt modernas mācību vides izveidi, kā arī universitātes ēku būvi un rekonstrukciju. 

Dalīties

Saistītais saturs

LU aicina apmeklēt atbalsta koncertu un ziedot ukraiņu tautai
08.03.2022.

LU aicina apmeklēt atbalsta koncertu un ziedot ukraiņu tautai

Noskaidrots Vitauta Tamuža balvas ieguvējs
25.02.2022.

Noskaidrots Vitauta Tamuža balvas ieguvējs

Kurta Hāgena atbalstītie stipendiāti
07.12.2021.

Kurta Hāgena atbalstītie stipendiāti