Paldies par ziedojumiem!

Kampaņa noslēgusies! Līdz pat jūlija beigām no katra nopirktā “Mr.Big” saldējuma tika noziedots 1 eiro cents Latvijas Universitātes (LU) jauno pētnieku atbalstam. Projekts tika īstenots ar LU fonda administratīvu atbalstu.

Šajā vasarā saldējums bija ļoti kārota vēlme, tas bija ne tikai atveldzējoši, bet arī labdarīgi. Iegādājoties jebkuru ražotāja “Balbiino” zīmola “Mr.Big” saldējumu, 1 eiro cents tika novirzīts LU pētnieku darba vides uzlabošanai. Pateicoties ziedojumiem, LU laboratoriju aprīkojuma klāsts tika papildināts ar jaunām iekārtām.

Akcijā ''Go Big or Go Home'' ir izdevies savākt ziedojumu (5308 EUR) un ir iegādātas jaunas tehnikas Latvija Universitātes Bioloģijas fakultātei. Tika iegādātas iekārtas dabaszinātņu laboratoriju reaģentu, mikrobioloģisko barotņu, molekulāro metožu veikšanai nepieciešamo materiālu un instrumentu sterilizēšanai. Bioloģijas fakultātei, Ķīmijas fakultātei, Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātei, Bioloģijas institūtam un Mikrobioloģijas institūtam ikdienas darbus atvieglos iegādātie autoklāvi ar piederumiem. Jaunajiem pētniekiem būs iespēja savlaicīgi veikt sabiedrībai svarīgus zinātniskus pētījumus dabaszinātnēs! 

Loterijas kampaņu veidoja reklāmas aģentūra ''Havas Latvia''.

Paldies!

Dalīties