2013.gada absolventes Fizikas, matemātika sun optometrijas fakultātē. Paldies par ziedojumiem!

Latvijas Universitātes (LU) Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes 2013. gada optometrijas bakalaura studiju absolventes jau otro gadu pēc kārtas ar LU fonda starpniecību veica kolektīvu ziedojumu izciliem studentiem.

"Grupas ziedojuma spēku veido katra individuālais ieguldījums pēc savām iespējām, tā kopā veidojot ievērojamu ziedojumu, kas ļauj lepoties katram, kas piedalījies tā tapšanā! Šogad Latvijas valsts svētku nedēļā turpinām uzsākto kolektīvās ziedošanas tradīciju un aicinām arī pārējos absolventus ieguldīt jēdzīgos mērķos. Ļoti priecāsimies, ja mūsu kurss varēs iedvesmot stiprākos un vienotākos citu gadu absolventu kursus uzsākt šādu ikgadēju, kopīgu pateicību savai “alma mater”.

Ideja par pirmo kopīgo ziedojumu bija saistīta ar profesora Ivara Lāča apaļo jubileju – toreiz nolēmām godināt mūsu studiju laika iedvesmotāju un optometrijas nozares pamatlicēju Latvijā. Atsaucāmies aicinājumam ziedot izcila maģistrantūras studenta stipendijai.

Daļai no mums tā bija pirmā pieredze ziedošanā, daļai tā bija lieliska iespēja pateikties un atminēties, cik ļoti savā studiju laikā noderēja saņemtās stipendijas, un daļai tā bija iespēja pateikt paldies par iedotajām zināšanām un profesiju!” ziedošanas pieredzē dalās Karola Panke.

“Mēs ticam, ka dzīvē visas labās lietas sākas ar pozitīvu attieksmi, labiem mērķiem un nesavtību vienam pret otru gan ikdienas, gan profesionālajās gaitās, tostarp, studiju vidē.” saka Brigita Zutere

Par labāku rītdienu Latvijai, ieguldot šodienas studentos!

Mēs, 2013. gada optometrijas bakalaura studiju absolventes: Karola Panke, Brigita Zutere, Kristīne Mackare, Evija Gulbinska, Anna Matjušenko, Kristīne Meļķe, Alise Dorofejeva, Žanete Branta, Olga Daņiļenko, Laura Strautiņa, Kristiāna Lūciņa, Elīna Dambīte, Daiga Bremmere, Diāna Dorša, Annija Austruma, Alise Kalniņa, Evija Žiba, Linda Lastmane, Līva Balaša, Agnese Martinsone, Natālija Čepelova, Kristīne Zaķīte, Madara Zirdziņa.

Dalīties

Saistītais saturs

Bioinformātikas stipendijas saņēmēji iepazīstina ar saviem veikumiem
08.02.2021.

Bioinformātikas stipendijas saņēmēji iepazīstina ar saviem veikumiem

Aicinām pieteikties Vitauta Tamuža Balvai
19.10.2020.

Aicinām pieteikties Vitauta Tamuža Balvai

VIDEO. Profesors Ivars Lācis: kāpēc ziedot?
27.08.2020.

VIDEO. Profesors Ivars Lācis: kāpēc ziedot?